19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

A fost ales viceprimarul comunei Heleșteni – Constantin Serediuc, de la PNL

- Advertisement -

Sedinta importanta de Consiliu Local in comuna Helesteni, marti, 24 noiembrie, la Centrul de Zi din satul Harmaneasa. Dupa completarea legislativului cu ultimul consilier supleant care a depus juramantul, alesii au votat pentru alegerea viceprimarului.

Au fost doua propuneri, una din partea PNL, pentru Constantin Serediuc si inca una de la PSD, pentru Traian Marele, cel care a ocupat aceasta functie in mandatul trecut. In urma votului secret, consilierul liberal Constantin Serediuc a fost ales cel de-al doilea om din primarie, cu sase voturi din 11.

Dupa aflarea rezultatului, primarul comunei, Constantin Hira, a precizat ca isi doreste sa faca echipa buna cu noul viceprimar, iar impreuna sa dezvolte comunitatea in urmatorii patru ani. Acelasi lucru l-a transmis si Constantin Serediuc, vizibil emotionat.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi a fost constituirea a trei comisii de specialitate, administratie, buget si invatamant.

Mentionam ca legislativul local din comuna Helesteni numara 11 consilieri, cinci de la PSD, patru PNL si cate unul PMP si Partidul Verde.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow