22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

A crescut patru medici. Acum este singură și are nevoie de îngrijitor

elefant.ro
answear.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
credius.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

O femeie care a crescut patru copii a rămas singură și are nevoie de ajutor. Pe lângă diabet și alte boli este paralizată pe jumătate și se deplasează cu mare greutate, abia pentru nevoile personale. Venitul lunar este unul modest și spune că se descurcă la treburile gospodărești și are nevoie de cineva care să stea cu ea câteva ore pe zi. 

Iosefina are 74 de ani și locuiește într-o garsonieră la un bloc din Municipiu. De 10 ani este singură. Ea spune că alături îi stă Dumnezeu care o veghează și îi dă putere să mai treacă de o zi. Se roagă neîncetat la Hristos.

Materialul video îl găsiți în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Pășcăneanca, din cauza problemelor medicale, nu a mai ieșit din casă de 8 ani de zile. De când este imobilizată a avut câteva persoane care i-au purtat de grijă, însă din cauza unor neînțelegeri relația dintre ele s-a încheiat.

Pentru că se descurcă cu mare greutate caută pe cineva care să o ajute la curățenie, să o înțeleagă și să stea de vorbă, iar în zile de sărbătoare să o ducă la biserică.

Femeiea nu are copii. A fost căsătorită, iar în urma unei lovituri din partea soțului a rămas paralizată suferind și numeroase intervenții medicale la cap. Soțul a murit în urma unui infarct făcut chiar în fața locuinței.

Iosefina a lucrat ca bonă în casa cunoscutului chirug Gheorghe Chipail din Iași și s-a pensionat, având un venit de aprope o mie de lei, cu tot cu pensia de handicap.

Contactat de reporterii BIT TV, preotul pășcănean Dumitru Cristea a anunțat că este dispus să ofere ajutor prin intermediul Asociației Mila Creștina.

Cei care vor să o sprijine pe femeie o pot suna zilnic la numărul de telefon 0740 582 828, în intervalul orar 9.00 – 18.00.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI