25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

A crescut patru medici. Acum este singură și are nevoie de îngrijitor

O femeie care a crescut patru copii a rămas singură și are nevoie de ajutor. Pe lângă diabet și alte boli este paralizată pe jumătate și se deplasează cu mare greutate, abia pentru nevoile personale. Venitul lunar este unul modest și spune că se descurcă la treburile gospodărești și are nevoie de cineva care să stea cu ea câteva ore pe zi. 

Iosefina are 74 de ani și locuiește într-o garsonieră la un bloc din Municipiu. De 10 ani este singură. Ea spune că alături îi stă Dumnezeu care o veghează și îi dă putere să mai treacă de o zi. Se roagă neîncetat la Hristos.

Materialul video îl găsiți în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Pășcăneanca, din cauza problemelor medicale, nu a mai ieșit din casă de 8 ani de zile. De când este imobilizată a avut câteva persoane care i-au purtat de grijă, însă din cauza unor neînțelegeri relația dintre ele s-a încheiat.

Pentru că se descurcă cu mare greutate caută pe cineva care să o ajute la curățenie, să o înțeleagă și să stea de vorbă, iar în zile de sărbătoare să o ducă la biserică.

Femeiea nu are copii. A fost căsătorită, iar în urma unei lovituri din partea soțului a rămas paralizată suferind și numeroase intervenții medicale la cap. Soțul a murit în urma unui infarct făcut chiar în fața locuinței.

Iosefina a lucrat ca bonă în casa cunoscutului chirug Gheorghe Chipail din Iași și s-a pensionat, având un venit de aprope o mie de lei, cu tot cu pensia de handicap.

Contactat de reporterii BIT TV, preotul pășcănean Dumitru Cristea a anunțat că este dispus să ofere ajutor prin intermediul Asociației Mila Creștina.

Cei care vor să o sprijine pe femeie o pot suna zilnic la numărul de telefon 0740 582 828, în intervalul orar 9.00 – 18.00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow