More

  A crescut numarul nasterilor la Pascani si Harlau si al deceselor la Targu Frumos

  Array

  Vesti bune de la Evidenta Populatiei. Chiar daca traversam o criza economica prelungita cu neajunsuri si framantari in familie, anul trecut numarul de nasteri a fost mai mare decat al deceselor inregistrate la Primaria Pascani. Conform statisticilor in anul 2011 au venit pe lume 1034 de bebelusi in timp ce au fost inregistrare 553 de decese. De asemenea la Starea Civila au fost oficiate 245 de casatorii in timp ce 6 cupluri s-au despartit , fara avocati, pe cale administrative, tot in fata ofiterului de stare civila.
  Comparativ cu anul 2011, atat numarul de nasteri cat si cel al casatoriilor si al deceselor a fost sensibil mai mare: 1012 nasteti, 239 de casatorii si 474 de decese.

  Si in zona Halrau indicii demografici sunt in crestere, anul trecut. Conform statisticelor, in evidentele Primariei au fost inregistrati 347 de bebelusi in timp ce 79 de persoane au decedat. De asemenea ofiterii de la Starea Civila au oficiat 54 de casatorii, mai multe decat in anul 2011.

  In schimb, la Targu Frumos indicatorii demografici nu sunt deloc incurajatori. Astfel in anul 2012 au fost inregistrate 73 de casatorii, doar 20 de nasteri si 66 de decese . Trendul descendent s-a mentinut si in prima parte a lunii ianuarie, a noului an. In primele doua saptamani au fost inregistrate trei decese nici o nastere si doua casatorii .

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI