22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

A crescut numarul de furturi din masini si locuinte. Infractiunile grave, in scadere

Patrula politie
Vesti ingrijoratoare pentru pascaneni . Pe parcursul anului trecut a crescut numarul de furturi din locuinte si masini. Cel putin asa reiese din raportul de activitate al Politiei Pascani pentru anul 2012, cresterea numarului de infractiuni fiind generata si de saracie.

La sfarsitul lunii ianuarie, la sediul Politiei din Pascani, a avut loc prezentarea statisticei activitatii lucratorilor, pe anul 2012.
Potrivit comandantului, Mihai Nacuta, din continutul raportului se desprind cateva concluzii ingrijoratoare.

Astfel, in domeniul infractiunilor stradale au fost sesizate un numar de 41 de infractiuni, cele mai tentante pentru hoti fiind autoturismele, inregistrandu-se 28 de astfel de infractiuni, cu 20 mai multe fata de anul 2011. Tot la aceasta categorie sunt incluse si furturile din locuinte care in anul trecut au fost inregistrate un numar de 44, cu 10 mai multe decat in anul precedent. De aici mai fac parte si infractiunile de furt din scoli care au inregistrat si ele o crestere de plus 3, fata de 2011 cand s-au sesizat doar 7 cazuri.

Infractiunile grave, in scadere

Din cuprinsul aceluiasi raport se desprind si cateva concluzii pozitive.
In anul 2012, la una din cele mai importante categorii si anume talharia, a fost sesizata o singura astfel de infractiune, cu 6 mai putine ca in 2011, la categoria furturi din buzunare au fost inregistrate 7 infractiuni cu o scadere de minus 8, la categoria furturi din societati au fost sesizate un numar de 40, cu 6 mai putine, la categoria furturi de pasari, 12, cu o scadere de un singur caz, iar la furturi de animale 2 cazuri, cu 3 mai putine ca in 2011.

In concluzie, anul trecut, la nivelul Politiei Municipiului Pascani au fost inregistrate in total un numar de 1203 infractiuni, cu 16% mai putine decat in anul precedent.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow