More

  A citit 364 de cărți în 7 luni, după ce a renunţat la televizor şi la jocurile video

  Array

  Faith Jackson, o fată în vârstă de nouă ani din Marea Britanie, a reuşit să citească sute de cărţi în sapte luni, după ce a luat decizia de a renunţa la privitul la televizor şi la jocurile video.

  Fata a citit, mai exact, 364 de cărţi în cele sapte luni de “libertate”, în ciuda statistilor sumbre care arată că cei de vârsta ei petrec mai mult timp în faţa televizorului decât la scoala, potrivit Daily Mail.

  Specialiştii sustin că, până la vârsta de şapte ani, un copil va fi petrecut un an în faţa televizorului.

  Faith spune că cititul este la fel de distractiv ca televizorul sau jocurile video, chiar mai mult, pentru că te stimuleaza să-ţi foloseşti propria imaginatie, în timp ce televizorul şi jocurile video îti oferă un mediu deja creat”, povesteşte mama fetei.

  Deşi citeste enorm de multe cărţi, Faith spune că pe lângă citit face patru ore de gimnastică în fiecare săptămână, cursuri de karate, joacă netball, învată să bată la tobe şi se uita chiar şi la televizor, atunci când este în dispoziţia necesară. De asemenea, ea spune că îi place să se dea cu bicicleta şi cu rolele, însă cel mai distractiv lucru pentru ea este totuşi cititul.

  continuarea aici

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet