More

  A căzut copacul peste el. Elicopterul SMURD l-a transportat la Iași

  Array

  A căzut copacul peste el. Elicopterul SMURD l-a transportat la Iași

  Muncile gospodărești nu se termină tot timpul cu bine. Un caz nefericit a avut loc joi după amiază când doi bărbați au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce un copac a căzut peste ei. Elicopterul SMURD a intervenit de urgență pentru transportul la Iași, la o clinică de specialitate. Deși starea unuia dintre ei nu este chiar bună, medicii dau șanse de supravețurire.

  Au trecut pe lângă moarte. Este vorba despre doi bărbaţi din Paşcani, care au vrut să taie un arbore din grădina, însă au avut parte de o secundă nefastă. Trunchiul a căzut peste unul dintre ei, iar victima a rămas imobilizată. Bărbatul a suferit un traumatism toracic sever. Pacientul a fost adus în stare gravă, cu elicopterul la UPU Sfântul Spiridon Iași.

  În urmă investigaţiilor clinice, bărbatul a fost trimis la Spitalul de Pneumoftiziologie unde a fost supus unei operații.

  Medicii spun că pacientul are șanse de supravețurire însă starea lui rămâne critică.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet