More

  A băut ulei de motor în loc de cola, în urma unei farse a colegilor

  Array

  sofer-tirGluma proasta pentru un sofer de tir din Republica Moldova. Barbatul, in varsta de 56 de ani, a ajuns de urgenta la spital dupa ce colegii de munca i-au facut o farsa. El a baut din greseala o gura de ulei de motor deoarece sucul din sticla i-a fost inlocuit cu otrava.

  Si cum un ghinion nu vine niciodata singur, Anatoli M. si-a perdut pentru cateva luni de zile permisul de sofer din cauza ca a fost prins de politisti, conducand un autotren cu viteza, mult peste limita legala.

  Dupa ce l-au identificat, oamenii legii au observat ca soferul se comporta ciudat si agita o sticla de suc, in care se afla ulei de motor. In cele din urma, acestia au inteles ca barbatul se grabea sa mearga la un spital din cauza celorlalti tir-isti care i-au facut o farsa si i-au turnat lichid folosit la ungerea motorului.

  Imediat, politistii l-au transportat pe barbat la Spitalul de Urgenta Pascani unde medicii i-au efectuat spalaturi gastrice. Dupa cateva ore, soferul de tir a fost in stare sa isi reia spre Republica Moldova cu o dovada de la Politie in loc de carnet.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet