More

  A baut clor dupa ce s-a certat cu parintii

  Array

  Ambulanta 112Se inmultesc tentativele de suicid inregistrate la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Numai in weekend-ul ce a trecut, doi tineri au vrut sa isi puna capat zilelor.

  O tanara de 17 ani a ajuns, vineri, la Spital, dupa ce a baut clor, in urma unor discutii contradictorii cu parintii. Adolescenta a pus sticla cu clor la gura si a apucat sa inghita doar odata, deoarece parintii au observat-o imediat. Acestia au sunat de urgenta la 112, iar fata a fost transportata la Spital, in stare stabila. Aici, medicii i-au efectuat spalaturi stomacale, iar tanara a fost externata la scurt timp de la prezentare.

  Al doilea caz este al unui tanar de 32 de ani din Ruginoasa. Ciprian Mandric a ajuns in cursul zilei de duminica, in Compartimentul de Primiri Urgente dupa ce a inghitit aproximativ cincisprezece comprimate de antibiotic.

  Barbatul, dupa ce a consumat doua beri si s-a certat cu sotia, a vrut sa o impresioneze si astfel a inghitit mai multe comprimate de doxiciclina. La un moment dat, a inceput sa se simta rau si a sunat la Ambulanta, care l-a transportat la Spital.
  Dupa ce a fost tratat, medicii din CPU i-au dat barbatului o trimitere la Cabinetul de Psihiatrie pentru a primi tratament de specialitate.

  Doctorul de pe Ambulanta, Petronela Luca, a declarat ca in ultima perioada se constata o crestere semnificativa de tentative de suicid, atat in randul tinerilor cat si in cel al adultilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet