31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

A baut clor dupa ce s-a certat cu parintii

Ambulanta 112Se inmultesc tentativele de suicid inregistrate la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Numai in weekend-ul ce a trecut, doi tineri au vrut sa isi puna capat zilelor.

O tanara de 17 ani a ajuns, vineri, la Spital, dupa ce a baut clor, in urma unor discutii contradictorii cu parintii. Adolescenta a pus sticla cu clor la gura si a apucat sa inghita doar odata, deoarece parintii au observat-o imediat. Acestia au sunat de urgenta la 112, iar fata a fost transportata la Spital, in stare stabila. Aici, medicii i-au efectuat spalaturi stomacale, iar tanara a fost externata la scurt timp de la prezentare.

Al doilea caz este al unui tanar de 32 de ani din Ruginoasa. Ciprian Mandric a ajuns in cursul zilei de duminica, in Compartimentul de Primiri Urgente dupa ce a inghitit aproximativ cincisprezece comprimate de antibiotic.

Barbatul, dupa ce a consumat doua beri si s-a certat cu sotia, a vrut sa o impresioneze si astfel a inghitit mai multe comprimate de doxiciclina. La un moment dat, a inceput sa se simta rau si a sunat la Ambulanta, care l-a transportat la Spital.
Dupa ce a fost tratat, medicii din CPU i-au dat barbatului o trimitere la Cabinetul de Psihiatrie pentru a primi tratament de specialitate.

Doctorul de pe Ambulanta, Petronela Luca, a declarat ca in ultima perioada se constata o crestere semnificativa de tentative de suicid, atat in randul tinerilor cat si in cel al adultilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow