4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

A băut alcool metilic, a orbit și a murit

O femeie din Coarnele Caprei a murit duminică în condiţii suspecte. Angela C. în vârstă de 51 ani a cerut ajutorul unui vecin duminică după amiază deoarece după două zile în care s-a simţit rău a ajuns să nu mai vadă. Pentru că starea femeii era din ce în ce mai gravă, bărbatul a apelat numărul de urgenţă 112 iar echipajul medical sosit la faţa locului a transportat victima în comă la Spitalul Orăşenesc Hîrlău.

Timp de 3 ore personalul medical a încercat să-i salveze viaţa femeii, dar în zadar. În jurul orei 17 aceasta a decedat. Din primele investigaţii se pare că moartea femeii ar fi cauzată de consumul de alcool metilic.

Vecinii confirmă această ipoteză, afirmând că femeia împreună cu soţul ei au făcut în ultima săptămâna ţuică. Poliţiştii continuă cercetările, iar în funcţie de rezultatele necropsiei vor stabili cauzele decesului.
Medicii atrag atenţia să nu se consume prima cantitate de alcool care curge din cazan deoarece conţine o concentraţie ridicată de alcool metilic care în doze mari duce la orbire urmată de decesul consumatorului.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow