8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Pensionar executat de EON. Sancţiuni usturătoare pentru un presupus furt de curent

Factură de infarct pentru un bărbat ce locuieşte în comună Valea Seacă. 60 de milioane i-a venit ultima factură la lumina. Alexandru Mormeci este disperat şi a făcut contestaţii la Companie de electricitate, însă nu a primit nici un răspuns. Bărbatul în vârstă de 64 de ani este dispus să apeleze şi la alte metode legale pentru a-şi arată nevinovăţia.

Totul a pornit de la un control a doi repezentanti de la E-on Moldova în luna septembrie a anului trecut care au spus că trebuie să schimbe contorul de la energia electrică pentru că este zgâriat şi au bănuieli că s-a umblat la el şi că s-ar fi furat curent, asta dupa ce, povesteste barbatul ca reprezentanţii E-on au umblat şi prin casă lui şi i-au numărat frigidere, televizoarele şi maşina de spălat. După ce au schimbat contorul, Alexandru Mormeci a primit un proces verbal să-l semneze. Pentru că era prea mult de citit, bărbatul a semnat, de bună credinţă.

Nu şi-a imaginat niciodată că va ajunge în această situaţie. Barbatul din Valea Seaca este acuzat ca a consumat ilegal 8.000 kw si ca trebuie sa plateasca 60 milioane de lei vechi. Mormeci a platit factura pe cat a consumat si pe restul a facut contestatie. Nu a primit nici un raspuns de la EON. Mai mult, a primit de la Târgu Mureş o somaţie prin care era anunţat că, dacă nu plăteste în 15 zile amendă, ramane fara energiei electrice.

Până la publicarea articolului, reprezentanţii E.ON nu au oferit un punct de vedere pe acest subiect.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow