23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Paşcani – campioană la rugby

- Advertisement -

Rugbystele păşcănence au câştigat titlul de campioane naţionale la junioare şi senioare. Este vorba despre CSM Paşcani şi CS Politehnica Iaşi. Ultima etapă a competiţiei a avut loc sâmbătă dimineaţă, 7 noiembrie, pe stadionul din Paşcani. Chiar dacă a fost frig, câţiva suporteri au făcut galerie, iar jucătoarele au făcut meciurile frumoase.

rugby 1
La această competiţie au participat 6 echipe, 3 la grupa de senioare şi 3 la grupa de junioare, fiecare echipa având câte 7 jucătoare. Este vorba despre CSM Paşcani, Arieşul Mihai Viteazu, CS CLB Parohial Ştefan cel Mare şi Sfânt, iar la senioare au fost echipele CS Politehnica Iasi, CSU Cluj, CS Agronomia Bucuresti.

rugby 2

La finalul competiţiei, echipele au fost premiate cu diplome, cupe şi tricouri. Fiecare meci jucat este o oportunitate pentru rugbyste de a se remarca deoarece la eveniment au fost prezenţi şi membrii Federaţiei Române de Rugby, printre care selecţionerii echipei naţionale, cadre tehnice ale Federaţiei şi preseditele, Haralambie Dumitraş.

Amintim că cele mai multe jucătoare care fac parte din echipe de rugby din ţară, Iaşi, Cluj sau Bucureşti provin din Paşcani şi au fost descoperite şi antrenate de Nicolae Tarcan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow