27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

A aruncat țigara pe rufele vecinului

Atenție unde fumați și mai ales când arucați chiștocul. Un apartament era să ia foc din această cauză. Rufele întinse pe sârmă s-au aprins imediat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a potoli flăcările.

O gospodină din Hîrlău nu s-a gândit niciodată că rufele puse la uscat vor arde ca o torță din cauza vecinului. Mai exact, o tigară nestinsă aruncată pe balcon a aprins articolele vestimentare.

“În data de 21.10.2016, ora 17.00, Staţia de Pompieri Târgu Frumos-Punctul de lucru Hîrlău a intervenit în oraşul Hîrlău, str. Petru Rareş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în balconul unui apartament. Au ars cca. 10 kg materiale textile. Cauza probabilă a incendiului a fost o ţigară căzută de la un nivel superior, pe hainele puse la uscat în balconul respectiv.” a precizat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Din cauza coșului de fum necurățat de funingine, o casă din comuna Cristești era să se facă scrum. În dimineața zilei de sâmbătă, 22 octombrie, în jurul orei 9:00, pompierii din Pașcani au intervenit în satul Herești, comuna Cristești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. A ars funinginea din interiorul coșului de fum (aproximativ 3 ml) și a sobei cu acumulare de caldură.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow