15.5 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

A apărut autoDNA! Puteți face verificări dacă achiziționați mașini rulate

autoDNA.ro – Solutie antifrauda pentru persoanele fizice si juridice ce doresc a se proteja in cazul achizitiei unei masini rulate – kilometraj modificat, avarii ascunse, utilizare ca taxi sau rent a car si chiar modificari constructive fata de lista de dotari emisa de fabricant.

Cine suntem?

autoDNA comercializeaza, de peste 10 ani, rapoarte online ce contin informatii despre autoturisme si despre istoricul acestora!

Proiectul a fost demarat in Polonia, in urma cu 10 ani si a reusit sa adune un volum de date impresionant prin contracte de furnizare de date cu detinatori ai acestor informatii din multe tari europene. Principalii furnizori de date sunt registre si organizatii nationale, case de licitatii, anunturi online, info producatori, case de evaluare, experti tehnici, service-uri autorizate si nu in ultimul rand baze de date cu masini furate.

Este important de mentionat ca puteti gasi informatii curente cat si informatii istorice, inregistrate in ultimii 10 ani, informatii care acum nu mai sunt disponibile in mediul online.

De ce autoDNA?

Asa cum stim, in Romania si nu numai, sunt probleme majore atunci cand vine vorba de o masina second-hand importata din Germania, Franta, Olanda, Belgia etc. Estimarea numarului de masini rulate importate in Romania in anul 2017 este de peste 500.000 masini. Verificarile noastre ne arata ca multe din masinile importate in Romania au probleme majore cu:

Kilometrajul real;
Numarul de proprietari;
Modul de utilizare ( taxi, scoala de soferi etc );
Reparatii la caroserie;
Inregistrari furt.

Folosirea serviciilor autoDNA inainte de achizitia unei masini rulate reduce drastic riscul de a fi pacalit de catre vanzator.

Cum functioneaza?

Pentru verificarea unei masini este nevoie de seria de sasiu/ numarul de identificare a acestuia. In baza acestei informatii autoDNA.ro afiseaza un rezumat al informatiilor disponibile si rapoartele ce pot fi achizitionate.

Dupa alegerea raportului dorit si plata online a costului aferent autoDNA.ro va livra raportul solicitat. Raportul este disponibil online direct in site si de asemenea este trimis in format pdf la adresa de email indicata de catre client.

Rezumatul datelor disponibile precum si raportul achizitionat sunt disponibile in maxim 10 secunde indiferent de data si ora la care este facuta interogarea.

 

SURSA: ZIARUL DE IASI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut certificat constatator nr. 70820 din 08.08.2018 de la punctul de lucru din sat Pietrosu, comuna Tatarusi,...

O fetiță de 9 anișori, cu o păpușă în brațe, abuzată de un individ. A reușit să o agreseze sexual, după ce a păcălit-o

Un ieșean a fost trimis la pușcărie de către judecători, după ce a fost acuzat că a...

Ard câmpurile din comune. Neglijența oamenilor pun pe drumuri pompierii

Pompierii pascaneni, dar si cei din Targu Frumos sau Harlau primesc foarte multe solicitari in aceasta perioada...

Vom avea restricţii de Crăciun şi de Revelion? Ce spune ministrul Sănătăţii

Valul patru al pandemiei este din ce în ce mai aprig, fapt demonstrat de creșterea îmbolnăvirilor și...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI