10.4 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

A amenintat ca se sinucide satula de bataile sotului

Din ce in ce mai multe cazuri de violenta domestica, in ciuda multiplelor campanii desfasurate la nivel national. Un astfel de caz vine chiar din municipiul Pascani, unde o tanara satula de bataile pe care sotul i le aplica a vrut sa se arunce de la etaj.

Dumnica seara, 16 decembrie, in jurul orei 18.00 la un bloc din zona vale o femeie tipa in gura mare ca se arunca de la etaj. Tanara de 23 ani, se certase cu sotul care, se pare ca bause banii pe care familia ii avea. Este vorba despre Claudiu Herciu, de 39 ani, care a venit beat acasa si dupa ce sotia l-a luat la intrebari acesta a agresat-o. Femeia a fost batuta cu pumnii peste cap, moment in care a tipat in gura mare ca se arunca de la etaj, iar un trecator ingrijorat a sunat la 112.

Ajunsi la fata locului, politstii nu l-au gasit pe sotul agresor, acesta fugind de acasa. Victima a fost preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Lui Claudiu Herciu, politistii i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de violenta asupra membrilor familiei.

 

Alte articole