21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

A ajuns cu bicicleta într-un camion .Copilul se află la spital

O simplă plimbare cu bicicleta prin sat s-a transformat într-un coşmar pentru un copil dintr-o comună de lângă Paşcani. În timp ce se plimba prin sat, într-o vale nu a mai putut controla vehiculul cu două roţi şi s-a izbit într-o dubă parcată pe marginea drumului. În urma impactului băiatul a ajuns la spital.

Neatenţia l-a costat scump pe un copil de 11 ani din Moţca. Ieri dimineaţă, pe 11 mai, în jurul orei 10.30 a ieşit la o plimbare cu bicicleta prin sat, însă într-o curbă din cauza vitezei a pierdut controlul şi s-a izbit de un camion parcat regulamentar pe partea dreaptă. Martorii la incident au alertat Poliţia şi Ambulanţa prin apel unic la numărul de urgenţă 112.

Băiatul a fost transportat la CPU din Paşcani, inconştient, cu lovituri la cap şi pe corp. După acordarea îngrijirilor medicale necesare a fost transferat la Spitalul ”Sf.Maria” din Iaşi pentru tratament de specialitate.

Poliţia a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs nefericitul eveniment.

Reamintim că tot din cauza neatenţiei, marţi seara, un copil de 12 ani a ajuns la Spitalul din Paşcani după ce a căzut într-o furcă.

Alte articole