12.2 C
Paşcani
duminică, septembrie 29, 2024

Elev al Colegiului Tehnic CF Unirea Pașcani, locul IV la Cupa Moldovei la Mountain Bike

Un elev al Colegiului Tehnic de Cai Ferate Unirea Pascani a castigat locul IV la o competitie pe biciclete, ce a avut loc duminica, 4 octombrie a.c., la Iasi. Este vorba despre Fabian Ailenei, care a participat la competiția 7MTB Real Sports, etapă a Cupei Moldovei la Mountain Bike. 

Felicitări Fabian pentru locul 4 în competiția 7MTB Real Sports, etapă a Cupei Moldovei la Mountain Bike, categoria tura scurtă 40 km cu 800 elevație!

Naveta zilnică la școală cu bicicleta, naște campioni!” a precizat directoarea liceului, Daniela Orasanu.

 

Competiția 7MTB Real Sports, etapă a Cupei Moldovei la Mountain Bike, este un proiect al Asociației Real Sports. Coorganizatorul ediției a II-a este Primăria Municipiului Iași. Evenimentul este organizat cu susținerea Iași Club De Biciclete Team și Clubul Fabrica de Voluntari.

Această competiție se află la a 2-a ediție și ne dorim ca acest concurs să devină unul simbol și an de an să avem un eveniment la care o întreagă comunitate să participe” precizeaza organizatorii.

Concursul s-a desfășurat în cadrul unui eveniment maraton care a avut ca punct de pornire zona platoul Bucium (la Releu), la 9 km de centrul Iașului pe șoseaua Iași – Vaslui, DN 24.

Sursa foto Facebook

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70