10.5 C
Paşcani
luni, septembrie 30, 2024

Doctorii din Turcia l-au operat cu succes pe băiețelul din Miroslovești. Copilul se întoarce acasă victorios în fața bolii

Mateo, baietelul de 6 ani din localitatea Miroslovesti, a fost operat cu succes intr-o clinica din Turcia. Copilasul, care a fost diagnosticat cu o tumora pe creier, a ajuns in strainatate printr-o fundatie. Medicul Umut Doğu Aktürk de la Emsey Hospitals, impreuna cu echipa sa, a reusit sa il scape pe baiat de boala grava.

 

Mateo a plecat acasă . A plecat victorios. Dumnezeu la călăuzit peste tot ! Mulțumim domnului Vlad Placinta ( asociația Salvează o inima) și doamnei Cristina Galea ( asociația speranță pentru Romania) și tuturor donatorilor și de pe Facebook care au fost mereu aproape de noi și au făcut posibilă venirea lui Mateo in Turcia pentru a fi operat . Mulțumim și doctorului Umut Doğu Aktürk de la Emsey Hospitals care și-a dat tot interesul să facă pentru Mateo tot ce e mai bine . 0e Mateo îl așteptăm după 4 luni la control și sperăm că va fi totul bine și să ne bucurăm cu adevărat” se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a celor care l-au ajutat pe Mateo sa primeasca tratament in strainatate.

Vezi postarea si video aici

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70