17.2 C
Paşcani
duminică, septembrie 29, 2024

Restricții și limitatoare de viteză – noi măsuri rutiere în municipiul Pașcani

Joi, la sediul Primariei Municipiului Pascani a avut loc sedinta Comisiei de Circulatie Rutiera, in cadrul careia s-au aprobat mai multe solicitari. Una dintre ele este montarea de limitatoare de viteza pe strazile Nicolae Iorga si 1 Decembrie (portiunea de la Biserica Catolica spre Politie).

Societatea TE-ROX PROD de pe strada Gradinitei a adus in atentia administratiei faptul ca din cauza marcajului rutier cu linie continua din dreptul sediului firmei, unde exista o trecere de pietoni, sunt probleme in ceea ce priveste aprovizionarea. Comisia a fost pe teren si a luat in vederea posibilitatea anularea respectivei treceri de pietoni si infiintarea altor doua, una aproape de sensul giratoriu si alta spre statia de transport.

In aceeasi sedinta, s-a votat limitarea vitezei pe toate strazile din cartierul Aerodrom la cel mult 30 km/ora. S-a luat aceasta masura din cauza faptului ca in zona strazile sunt doar balastate iar traficul este intens.

Mentionam ca tot joi, in urma solicitarilor, comisia a avizat montarea de placute aditionale care reglementeaza circulatia camioanelor de peste 7,5 tone pe strada Fantanele si amplasarea unui indicator rutier de drum fara iesire la intersectia strazii Gradinitei cu Abator.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70