20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Curs pentru comercianții din Pașcani pentru gestionarea deșeurilor

Comercianţii din Paşcani sunt aşteptaţi la cursuri privind gestionare deşeurilor. Taxa de participare este de 300 lei, iar la final fiecare participant primeşte o diplomă de absolvire.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează la sfârşitul acestei săptămâni în Paşcani curs privind gestionarea deşeurilor în cadrul societăţilor private, reţelelor comerciale şi transportatori. Durata cursului este de o zi şi va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie între orele 9.00 – 14.00 la sediul administraţiei locale.

Cursul va fi susţinut de un specialist din cadrul Agenţiei pentru Protecţia mediului cu o experienţă vastă în domeniul gestionării deşeurilor şi substanţelor chimice periculoase. Cursanţii vor afla informaţii importante despre legislaţia în vigoare, cum sunt organizate actele normative în domeniu şi soluţii practice pentru gestionarea şi trasabilitatea deşeurilor.

Responsabilii de gestionarea deşeurilor din cadrul societăţilor păşcănene se pot înscrie să participe la curs completând un formular în care se trec date personale, studiile, profesia şi firma pe care o reprezintă. De asemenea, participanţii trebuie să achite la banca o taxa de 300 lei.

Menţionăm că, în conformitate cu prevederile legii 211/2011 producătorii, comercianţii şi operatorii economici avizaţi să colecteze şi transporte deşeuri au obligaţia de a avea în cadrul unităţii un angajat instruit în domeniul gestionării deşeurilor, inclusiv a celor periculoase. Nerespectarea prevederilor legale se sancţionează cu amendă de la 15 – 30 mii lei.

Cont achitare taxă: RO73BRDE240SV08357962400 deschis la BRD-GSG Iaşi

Formular înscriere

Formular Inscriere by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow