18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

99 de soferi sanctionati in weekend

Politia RutieraPolitistii de la circulatie au stat cu ochii pe soferi in acest weekend. Astfel de vineri si pana duminica, in anumite intervale orare, agentii au actionat pe principalele drumuri din zona de competenta, pentru a preveni eventualele evenimente rutiere.

In urma controalelor efectuate si a amplasarii autoturismelor MCV dotate cu radar, a fost retinut un permis de conducere si aplicate un numar de 99 de sanctiuni cu o valoare de peste 100 de milioane lei vechi. Mai bine de jumatate din procesele verbale au fost intocmite soferilor care au calcat prea tare pedala de acceleratie.

Activitatea agentilor de la rutiera face parte dintr-o actiune mai ampla desfasurata la nivelul Politiei Municipiului Pascani. Peste 62 de politisti au actionat pe mai multe linii de munca iar in total au fost aplicate 116 sanctiuni, cu o valoare de 17.825 de lei.

In afara amenzilor inregistrate de Biroul Rutier au mai fost intocmite 7 procese verbale pentru fapte ilicite de comert, 6 pentru tulburarea ordinii si linistii publice iar inca 4 la alte acte normative.

Alte articole