More

  99 de soferi sanctionati in weekend

  Array

  Politia RutieraPolitistii de la circulatie au stat cu ochii pe soferi in acest weekend. Astfel de vineri si pana duminica, in anumite intervale orare, agentii au actionat pe principalele drumuri din zona de competenta, pentru a preveni eventualele evenimente rutiere.

  In urma controalelor efectuate si a amplasarii autoturismelor MCV dotate cu radar, a fost retinut un permis de conducere si aplicate un numar de 99 de sanctiuni cu o valoare de peste 100 de milioane lei vechi. Mai bine de jumatate din procesele verbale au fost intocmite soferilor care au calcat prea tare pedala de acceleratie.

  Activitatea agentilor de la rutiera face parte dintr-o actiune mai ampla desfasurata la nivelul Politiei Municipiului Pascani. Peste 62 de politisti au actionat pe mai multe linii de munca iar in total au fost aplicate 116 sanctiuni, cu o valoare de 17.825 de lei.

  In afara amenzilor inregistrate de Biroul Rutier au mai fost intocmite 7 procese verbale pentru fapte ilicite de comert, 6 pentru tulburarea ordinii si linistii publice iar inca 4 la alte acte normative.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI