More

  Mii de oameni la bâlciul de la Lespezi – FOTO

  Array

  Mii de oameni la bâlciul de la Lespezi

  S-a încheiat ziua de sărbătoare într-o comună de lângă Pașcani cu un frumos foc de artificii. Mii de oameni au spus prezent la spectacolul artistic organizat de administrația locală, iar terasele, parcul de distracții și zona de comerț au fost luate cu asalt de sătenii dornici de distracție și voie bună.

  Deși de câteva zile au fost amenajate zonele de recreere pentru cetățeni, oficial, Bâlciul de Sfântul Ilie de la Lespezi a început aproape de orele 19.00 cu un spectacol artistic de câteva ore.

  Apoi, rând pe rând, pe scena amplasată în Piața Lespezi sau zona de obor cum e cunoscută de cetățeni, au urcat artiști și asambluri de muzică populară care au întreținut atmosfera. Oamenii, binedispuși, au răspuns invitației de a dansa și de a sărbători cum se cuvine ziua comunei. Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Cei mai așteptați artiști au fost Mario Buzoianu și Daniela Gyorfi, care au coborât de pe scenă și au cântat chiar la urechea fanilor.

  Petrecerea s-a încheiat aproape de miezul nopții, cu un frumos foc de artificii.

  Menționăm că pe scenă au urcat Daniela Gyorfi, Mario Buzoianu, Lorenna, Fanfara de la Heci, Ansambul Artistic Stejărelu de la Tudora – Botoșani, Gheorghiță Rotaru, Denisa Apetrei, Paula Popoi, Amalia Șerpe, Sabrina Tudorișcă, Crina Prundeanu, Georgiana Crap, Andreea Amărricăi, Andreea Cojocaru.

  Video cu spectacolul artisti găsiți pe canalul de youtube a BIT TV.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI