More

  Cine a luat cele mai mari note la BAC

  Array

  Cine a luat cele mai mari note la BAC

  Cea mai mare medie la bacalaureat este de 9,88 pe Pașcani. Performanța a fost reușită de șefa de promoție de la Colegiul “Sadovenu” – Adina Apostol. Astfel, în topul mediilor pe județul Iași tânăra se află pe locul 14, primele locuri fiind ocupate de absolvenți de la liceele din Iași. Adina a fost recent premiată de administrația locală cu o mie de lei pentru rezultatul obținut în anii de studiu.

  Nici o medie de 10 pe linie pentru absolvenții de liceu din Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlău. La nivelulul județului doar doi elevi au reușit această performantă.

  Cinste Pașcaniului face șefa de promoție de la Colegiul “Sadovenu”. Adina Apostol care a reușit să obțină la probele practice, Română și utilizarea calculatorului – calificativele de utilizator experimentat, iar la cele scrise – Română – 9,80, Matematică – 9,85, Biologie 10, media finală fiind de 9,88.

  Tânăra a terminat profilul de Științe ale Naturii și ea a urcat pe scenă de mai multe ori pentru a primi coronița împreună cu flori, diplomă dar și un premiu în bani. Zilele trecute a fost una dintre cele 18 șefe de promoție care a primit un cadou din partea administrației locale. Ea mulțumit pentru premiu și a spus că se pregătește pentru admiterea la Facultatea, la Medicină, unde peste câțiva ani se vede practicând în Endocrinologie sau Cardiologie într-unul din spitalele din România.

  Următoarea clasată este o fată din Târgu Frumos. Este vorba despre Diana Crețu care a învățat la Liceul Teoretic “Ion Neculce”. Ea a reușit să obțină media finală 9.86.

  Un loc în top e ocupat și de o tânără care a învățat la Liceul Teoretic “Bogdan Vodă” din Hălăucești. Este vorba despre Alexandra Ciobanu care s-a lasat pe locul 39 cu media totală la BAC de 9,81.

  Hârlăul se află pe locul 44 prin reușita Larisei Vasilică care a studiat la Colegiul Național “Ștefan cel Mare”. Ea a reușit să ia examenul de bacalaureat cu media 9,81.

  Lista poate fi consultată AICI

  Ce părere ai?

  Articolul precedentIncendiu la Hărmănești
  Articolul următorCum va fi vremea mâine?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI