More

  O nouă campanie de dezinsecție

  Array

  O nouă campanie de dezinsecție

  Omizile și căpușele din Pașcani vor fi stârpite. În aceste zile a început o campanie de dezinsecție pentru aceste insecte. Pe parcusul zilei de mâine, 7 iulie, echipe vor merge prin oraș pentru a stropi pomii. Următoarea campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor se va derula în aceste zile, pe timp de noapte.

  O nouă campanie de stârpire a vietățiilor va fi demnarată în Pașcani. Astfel, de mâine dimineață, copacii aflați pe spațiul public din Pașcani vor fi stropiți cu soluții împotriva omizilor.

  Firma care se ocupă este de la Iași, Plus Fog, care a încheiat contract cu Primăria Pașcani în urmă cu câteve săptămâni. Contractul este încheiat pentru suma de 22 mii lei și are trei etape, cea de mâine fiind a doua.

  Tot în aceste zile va fi avea loc și a doua etapă a dezinsecție la țânțari. Programul este pe timpul nopții, de la orele 21.00 până spre dimineață. Petru Bunduc, inspector de mediu spune că impactul nu este foarte mare asupra insectelor și pentru că se dă cu soluție doar pe domeniul public, iar la blocuri, nu.

  Societatea care va presta serviciile a fost selectata în urma unei licitaţii, valoarea contractului fiind 109.000 lei, fără TVA.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Guvernul extinde campania de vaccinare. Care sunt noile categorii de persoane incluse în etapa a doua

  Executivul se reuneşte miercuri în şedinţă, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre pentru modificarea Strategiei de...

  Florin Cîţu, despre redeschiderea şcolilor: „Decizia se va lua pe 2 februarie”

  Decizia privind începerea şcolii ar putea fi luată pe 2 februarie, a anunţat premierul Florin Cîţu, iar dacă lucrurile vor merge bine, cel mai...

  Cum ratează profesorii vaccinarea în prima fază

  Ministerul Educaţiei a transmis inspectoratelor şcolare că fiecare unitate de învăţământ preuniversitar trebuie să desemneze o persoană pentru înregistrarea profesorilor şi personalului angajat pe...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI