More

  Viceprimar de la ALDE la Stolniceni Prăjescu

  Array

  Viceprimar de la ALDE la Stolniceni Prăjescu

  Comuna Stolncieni Prăjescu are un nou viceprimar. Este vorba despre Caprian Nichita ce face parte din partidul politic ALDE. El a fost votat de noii consilieri constituiți, în cadrul ședinței ce a avut loc în după amiaza zilei de joi, 24 iunie, de la ora 15.00, în sala de ședințe a instituției. Tot ieri s-au votat și comisiile de specialitate.

  Ședința de constituire a noului consiliu local ce va administra comuna Stolniceni Prăjescu în următorii patru ani de zile a avut loc. Cei 15 consilieri, 7 de la PSD, 4 de la PNL, 2 de la ALDE, unul de la PMP și un independent au depus jurământul.

  A urmat apoi alegerea viceprimarului. În cursă s-au înscris două persoane. Este vorba despre Cătălin Letea de la PNL și Căprian Nichita de la ALDE, cel din urmă obţinând 9 “pentru”.

  A urmat apoi votarea pentru comisiile de specilitate. Comuna va avea trei comisii, una pe partea de buget, finanțe și fonduri europene, una pe partea de cultură și învățământ și alta pe partea de administrație.

  Ca semn de protesc și pentru a-și arăta nemulțumirea, cei patru consilieri de la PNL au refuzat să stea până la finalul ședinței de consiliu local pentru că, restul consilierilor nu au fost de acord cu propunea lor, cea ca din comisiile de specilitate să facă parte 5 persoane.

  Menționăm că primarul ales, Costel Hugeanu va depune jurământul săptămâna viitoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI