27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

9 medalii la la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do, pentru sportivii pascaneni

Primavara de exceptie pentru sportivii pascaneni de la Clubul LONG HO Paşcani. In urma participarii la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – copii şi juniori, ei s-au intors cu 9 medalii, 3 de aur, 3 de argint si 3 de bronz.
Evenimentul a avut loc in perioada 23 -24 martie a.c la Iasi, sub organziarea Federaţiei Română de Arte Marţiale în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Arte Marţiale Iaşi şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Iaşi.
Clubul Sportiv Long Ho Paşcani a participat cu 19 sportivi, 2 arbitri şi 3 antrenori.
Din cele 31 categorii de probe ale Campionatului Naţional – tehnică şi luptă, sportivii Clubului Long Ho au participat la 16 categorii,
Doua medalii de aur au fost obtinute de Grigoras Maria la proba tehnica si la proba de arme de lemn, centuri negre. in timp ce Apolei Beatice a obtinut medalia de aur la categoria arme de lemn grade.
De asemenea, medalii de argint au reusit sa obtina Miruna Grigoras si Vlad Plai, la proba de tehnica, la categoria grade, precum si echipa de lupta fete formata din Grigoraş Miruna, Ursu Demetra, Plaiu Daria.
Mai mult, de la campionatul national sau intors cu medalii de bronz Plaiu Daria, Chelaru Rareş Si Agache David la proba de tehnică grade.
Mentionam ca la Campionatul National de Qwan Ki Do – copii şi juniori, au participat un număr de 460 de sportivi cu vârste cuprinse între 4 -17 ani, reprezentând 22 de cluburi din 15 oraşe din ţară.
În cadrul competiţiei a fost organizată o campanie umanitară – „PENTRU ÎNGERII FĂRĂ ARIPI”, campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea copiilor abandonaţi de la secţia de pediatrie a Spitalului „Sfânta Maria” din Iaşi, copii cu vârste până la 2 ani, se arata intr-un comunicat de presa transmis pe adresa redactiei.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow