30.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Licitație pentru închiderea gropilor de gunoi

Inca un pas pentru desfiintarea gropilor de gunoi din judet. Noua firme din tara si strainatate s-au inscris la licitatia privind inchiderea depozitelor neconforme de la Pascani-Valea Seaca, Hirlau si Targu Frumos. Sumele ofertate sunt curprinse intre 12,5 milioane si 18 milioane de lei, fara TVA, conform celor spuse de sefii Consiliului Judetean. Licitatia face parte din proiectul Sistemului de Management Integrat al deseurilor, care are o valoare totala de 70 de milioane de euro.

„Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Iași” este cel mai important din punctul de vedere al sumei pe care am obținut-o de la Uniunea Europeană. În aproximativ un an am finalizat aproape toate licitațiile din cadrul acestui proiect, care are o valoare totală de 70 milioane de euro. Mai sunt două licitații mari, cea pentru furnizarea de echipamente pentru colectarea și transferul deșeurilor în Județul Iași și cea privind construcția stației de transfer Bălțați și construcția stației de transfer și sortare Ruginoasa. Valoarea celor două licitații este de aproximativ 20 milioane de euro”, a declarat președintele Consiliului Județean Iași.
Ofertanți sunt
1) SC Iridex Group Construcții SRL Ilfov
2) SC Coniz Romag SRL Argeș
3) Asocierea SC Castrum Corporation SRL Maramureș și SC Construcții Hidrotehnice Iași
4) Asocierea SC Vivani Salubritate SA Ialomița și SC Straco Grup SRL București
5) Asocierea SC Valve International SA Brăila, SC Construzioni Dondi S. p. A. – SC Industrie Bau SRL – SC Vianto Consulting SRL
6) SC Strabag SRL București
7) Bilfinger Baugesellschaft m.b.H. Viena – Austria
8) SC Hidroconstrucția SA București
9) SC Geiger Transilvania SRL Mureș

ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow