More

  Oală uitată pe foc. Bătrânica se plimba prin oraș

  Array

  O tigaie cu carne uitată pe foc a pus oamenii pe jar. Pompierii au fost solicitați la fața locului de către vecinii femeii din apartamentul căreia ieșea fum. Gazul și lumina au fost închise de către specialiștii. A fost solicitat și echipaj medical la fața locului. Incendiul a avut loc la un bloc din Zona Vale a Pașcaniului. Știrea video în cadrul INFOBIT.

  INTERVENTIE POMPIERI Z VALE APARTAMENT (61)Pompierii pășcăneni au intervenit în această dimineață, 26 mai, în jurul orei 9.45, la un apartament de pe strada Cuza Voda. Ajunși la fața locului, ei au fost nevoiți să urce pe scara de intervenție pentru a intra în locuința Vioricăi Miniciună, situată la etajul trei a blocului D 12.

  Vecinii sunt cei care au chemat ajutoare, dat fiind ca miroase a ars și de sub ușă ieșea fum. Mai mult, ei se gândeau la ce e mai grav, ca femeie, în vârsta de 80 de ani să nu fie moartă în casă.

  După câteva minute, pompierii au rezolvat problema, fără să facă pagube. Nu a mai fost nevoie să spargă ușa de acces în apartament sau să dea cu apă.

  Menționăm că zilele trecute pompierii pășcăneni au fost solicitați să intervină pe o stradă din Pașcani după ce un containăr cu aproximativ 200 kg de deșeuri menajere a luat foc.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI