22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Lansare campanie deprevenire a furturilor din locuințe „NEGLIJENŢA, INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT”

creditprime.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
answear.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
elefant.ro
credius.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Lansare campanie deprevenire a furturilor din locuințe

„NEGLIJENŢA, INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT”

 Poliţia Română derulează în perioada martie – septembrie 2016, la nivel national, campania „NEGLIJENŢA, INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT ce are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe.

Pentru fiecare cetăţean locuinţa este spaţiul în care se simte în siguranţă şi orice pătrundere neautorizată generează o stare de disconfort, de multe ori fără o legătură directă cu prejudiciul de natură patrimonială cauzat, ci cu însăşi încălcarea acestui spaţiu intim de siguranţă personală.

Campania „NEGLIJENŢA, INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT ”,derulată în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A., îşi propune să aducă în atenţia cetăţenilor importanţa propriilor atitudini în reducerea riscului în ceea ce priveşte furturile din locuinţe.

,,Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului reprezintă una dintre prioritățile  Inspectoratului de Poliție Județean Iași. În activitățile pe care le derulăm acordăm o atenţie deosebită furturilor din locuinţă, acestea având un impact deosebit în percepţia populaţiei în ceea ce priveşte siguranţa personală. Este foarte important ca fiecare dintre noi să fie informat cu privire la pericolele existente privind furturile din locuinţe şi să ia măsuri elementare de precauţie.” – declară reprezentanții Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Iași.

Activităţile circumscrise acestei iniţiative vizează transmiterea de recomandări cu caracter preventiv prin distribuirea unor materiale informativ-preventive. Astfel, pentru promovarea mesajelor campaniei, la nivelul județului Iași vor fi distribuite cetățenilor circa 5000 de pliante, iar 150 de afișe vor fi expuse la avizierele blocurilor, la sediile unităţilor de poliţie, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.

Totodată, un clip video şi un spot audio vor fi promovate, pentru ca mesajele destinate prevenirii spargerilor de locuinţe să ajungă la cetăţeni.

În premieră pentru colaborarea dintre cei doi parteneri (Poliția Română și Groupama Asigurări S.A.) va fi realizat un site web dedicat exclusiv campaniei, respectiv www. prevenireafurturilor.ro.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI