25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

800 de locuri de veci, în noul cimitir

Ultimele știri

Noul cimitir al municipiului Paşcani, care va fi amenajat pe o suprafaţă de teren de peste 12.600 mp, în cartierul Fântânele, va avea o capacitate de 800 de locuri. În aceeaşi locaţie va fi amenajata şi o clădire administrativa, o parcare pentru maşini şi o capelă.

Decizii au fost luate astăzi de reprezentanţii Primăriei Paşcani împreună cu specialiştii care se ocupa de realizarea studiului de fezabilitate, în urma analizării mai multor variante de lucru. Documentaţia finală ar urma să fie prezentată consilierilor locali, spre aprobare, în câteva săptămâni de zile. Administraţia locală intenţionează ca în acest an să fie realizate toate studiile şi licitaţia pentru încheierea contractului de execuţie urmând ca anul viitor să fie realizată investiţia.

Menţionăm că studiul de fezabilitate este realizat de societatea MEM PROJECT SRL din Iaşi pentru suma de 31.000 lei fără TVA în urma organizării unei licitaţii. Amenajarea noului cimitir este o prioritate pentru administratia locală deoarece în vechiul cimitir al municipiului nu mai sunt locuri libere de înhumare. Totodată urmează să fie aprobat şi un regulament de funcţionare iar serviciul să fie dat spre administrare, cel mai probabil societăţii locale de salubritate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI