More

  8 Martie la Clubul Pensionarilor

  Array

  asociatia faclia doamne

  Membrii Asociatiei de pensionari Faclia, au organizat astazi, un eveniment deosebit pentru doamnele ce fac parte din aceasta asociatie.

  Inarmati cu flori, carti dar si cuvinte frumoase, domnii le-au facut o surpriza placuta cu ocazia zilei de 8 martie, celor 7 doamne, mare majoritate foste cadre didactice la unitatile de invatamant din Pascani.

  Presedintele asociatiei Faclia, Vasile Avramiuc, le-a premiat pe doamne si cu cate un pachet de volume din opera personala, iar mai apoi le-a prezentat ultima sa carte lansata si anume, “Cascada Umorului”.

   

  Doamnele, s-au bucurat de surpriza pe care le-au pregatit-o membrii Asociatiei, si spun ca asemenea activitati le fac sa uite ca au ajuns la o varsa respectabila.

  In final, Vasile Avramiuc le-a promis tuturor mai multe activitati, printre care cea mai apropiata va fi Cupa Pensionarilor la Pescuit, dar si Cupa Pensionarilor la Sah si Table.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Sarbatori fara cadouri pentru copii. Mos Craciun, pus in carantina de consilierii PNL si Pro Romania

  Copiii pascaneni nu vor primi, in acest an, cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Daca in anii trecuti au fost organizate mai multe...

  Pășcănenii își pot achita taxele și impozitele online, prin intermediul platformei ghiseul.ro

  Pascanenii isi vor putea achita taxele si impozitele locale online. Potrivit unei postari de pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Pascani, autoritatile locale...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI