More

  Pledoarie pentru normalitate

  Array

  Zilnic asistam nepasatori (poate dintr-o inertie traditionala,poate din ignoranta) la ceea ce fac guvernantii, indiferent de culoarea lor politica. Ne bucuram ca se face o lege a salarizarii, ca ni se dau 5 -10 – 15-25 %, de parca numai asta conteaza ( prea naivi suntem daca credem ca o majorare de salariu va insemna prosperitate,la nivelul salariului la care se adauga acest procent si,mai ales,la nivelul cheltuielilor pe care le avem De facut ) .

  E prea putin pentru o tara care se vrea democrata, care se pretindeprospera. Partidele vin cu promisiuni mari: ca vom avea de toate , ca va curge lapte si miere in casele noastre, ca poate nici nu trebuie sa mai muncim. Suntem chiar naivi daca ne uitam doar la marirea de salariu, care niciodata nu e semnificativa, ci doar praf in ochii unor salariati usor de pacalit.

  Investia este aproape zero, privatizarea este pusa mereu in lumina comunista,privita cu suspiciune. Clasa politica e alcatuita doar din niste imbuibati care nu sprijina suficient crearea de firme particulare,ci au grija in primul rand de propria prosperitate ,afiseaza averi de nababi fara nici cea mai mica grija fata de populatie.

  Cei din sectorul bugetar asteapta mariri de salariu,asteptare absolut justificata, dar de unde daca economia de stat e falimentara? Romanii pleaca din tara, nu numai ca e rau, nu numai din cauza ca sunt prost platiti, ci si pentru lipsa de respect, pentru iresponsabilitatea celor care ne conduc in Romania,din sila de a nu vedea un viitor clar si sigur pentru copiii lor.

  Aproape toti guvernantii nostri dupa 90 au prosperat la modul nerusinat prin mita, spaga si coruptie. S-a pus in circulatie o vorba :vrei sa fii bogat? fa-te politician. Acum populatia realizeaza ca mereu a votat oameni corupti, oameni care au obtinut diplome prin frauda, carora nu le pasa ca din cauza lor unii sunt mutilati sau mor.

  Continuare pe pagina de facebook a autorului, Aurel Neicu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI