75 mii lei, bani nerambursabili pentru ONG-uri și Asociații. Până la finalul luniii se așteaptă dosarele

75 mii lei, bani nerambursabili pentru ONG-uri și Asociații. Până la finalul luniii se așteaptă dosarele

 Mai sunt câteva zile până când se va închide linia pentru acordarea de finanțare nerambursabilă din fonduri publice pentru activități non profit de interes general pentru domeniul tineret și sport. Până în acest moment și-au anunțat intenția câteva cluburi sportive, asociații și ONG-uri. Amintim că suma nerambursabilă propusă pentru finanțare este de 75 mii lei. Cei interesați mai au timp până pe 27 martie iar informațiile necesare pot fi accesate pe site-ul primariapascani.ro

Anunțul de participare pentru acordarea de finanțare nerambursabilă în baza legii 350/250 a stârnit interesul mai multor asociații și ONG-uri. Termenul de depunere este până la finalul acestei luni, iar până acum cei interesați sunt – Clubul Long Ho pentru participare la campionate, Asociația Șansa 2010 pentru tabăra de la Muncel adresată zecilor de elevi în vară și Asociația părinților de la Unirea pentru a achiziționa costume populare ce vor fi folosite de Ansamblu școlii. S-au interesat pentru dosar și reprezentanții de la Mânăstirea Cavanis.

Suma acordată pentru domeniul tineret și sport este în valoare de 75 mii lei. Ghidurile de finanțare pentru acest proiect pot fi descărcate de pe site-ul primăriapascani.ro sau să solicitați informații de la Compartimentul Sport, Cultură. Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani.

Data limită de depunere a proiectelor de finanţare nerambursabilă este de 27 martie 2018, ora 16.00. Dosarele depuse după data menţionată mai sus nu vor fi eligibile. De asemenea, nu se vor accepta completări la dosarele proiectelor depuse. Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se vor efectua de către Comisia de analiză şi selecţie a proiectelor în perioada 28 – 29 martie 2018.

Soluţionarea contestaţiilor depuse se vor face de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în condiţiile legii.

 

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow