22.4 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Festivalul Mustului la Hanul Ancuței

festivalul mustului

Bucate alese, must la discreție, turte cu slăninuță și bineînțeles lăutari la un eveniment deosebit: Festivalul Mustului îi așteaptă sâmbătă seara pe toți degustătorii de bucate tradiționale și muzică bună, la Hanul Ancuței.
Toamna nu aduce numai ploi și vreme mohorâtă, ci și cântec, joc și voie bună. Sâmbătă la Hanul Ancuței de la Miroslovești, începând cu orele 18.30, va avea loc Festivalul Mustului, eveniment așteptat atât de iubitorii de muzică bună, dar și de gurmanzii dornici să deguste preparate tradiționale de calitate.

Muzica lăutărească de elită, interpretată de Cornelia Catanga și de Aurel Pădureanu, va fi asezonată cu preparate gătite tradițional precum pastramă de oaie cu mămăliguță caldă, ghiveci de legume cu berbecuț sau cârnăciori vânătorești.

Mustul și turta cu slănină din partea casei nu vor lipsi de la nicio masă, iar prețul unui bilet va fi de 50 de lei de persoană.
festivalul mustului meniu
Pentru ca este sezonul recoltelor, acest eveniment este dedicat iubitorilor de bucate tradiționale, care pot să viziteze hanul și duminică pentru a gusta bucate delicioase, dar și pentru a vedea cum sunt preparate plăcintele la cuptor, magiunul, pâinea de casă sau cozonacii.

festivalul mustului meniu

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow