More

  Festivalul Mustului la Hanul Ancuței

  Array

  festivalul mustului

  Bucate alese, must la discreție, turte cu slăninuță și bineînțeles lăutari la un eveniment deosebit: Festivalul Mustului îi așteaptă sâmbătă seara pe toți degustătorii de bucate tradiționale și muzică bună, la Hanul Ancuței.
  Toamna nu aduce numai ploi și vreme mohorâtă, ci și cântec, joc și voie bună. Sâmbătă la Hanul Ancuței de la Miroslovești, începând cu orele 18.30, va avea loc Festivalul Mustului, eveniment așteptat atât de iubitorii de muzică bună, dar și de gurmanzii dornici să deguste preparate tradiționale de calitate.

  Muzica lăutărească de elită, interpretată de Cornelia Catanga și de Aurel Pădureanu, va fi asezonată cu preparate gătite tradițional precum pastramă de oaie cu mămăliguță caldă, ghiveci de legume cu berbecuț sau cârnăciori vânătorești.

  Mustul și turta cu slănină din partea casei nu vor lipsi de la nicio masă, iar prețul unui bilet va fi de 50 de lei de persoană.
  festivalul mustului meniu
  Pentru ca este sezonul recoltelor, acest eveniment este dedicat iubitorilor de bucate tradiționale, care pot să viziteze hanul și duminică pentru a gusta bucate delicioase, dar și pentru a vedea cum sunt preparate plăcintele la cuptor, magiunul, pâinea de casă sau cozonacii.

  festivalul mustului meniu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI