More

  Festivalul Mustului la Hanul Ancuței

  Array

  festivalul mustului

  Bucate alese, must la discreție, turte cu slăninuță și bineînțeles lăutari la un eveniment deosebit: Festivalul Mustului îi așteaptă sâmbătă seara pe toți degustătorii de bucate tradiționale și muzică bună, la Hanul Ancuței.
  Toamna nu aduce numai ploi și vreme mohorâtă, ci și cântec, joc și voie bună. Sâmbătă la Hanul Ancuței de la Miroslovești, începând cu orele 18.30, va avea loc Festivalul Mustului, eveniment așteptat atât de iubitorii de muzică bună, dar și de gurmanzii dornici să deguste preparate tradiționale de calitate.

  Muzica lăutărească de elită, interpretată de Cornelia Catanga și de Aurel Pădureanu, va fi asezonată cu preparate gătite tradițional precum pastramă de oaie cu mămăliguță caldă, ghiveci de legume cu berbecuț sau cârnăciori vânătorești.

  Mustul și turta cu slănină din partea casei nu vor lipsi de la nicio masă, iar prețul unui bilet va fi de 50 de lei de persoană.
  festivalul mustului meniu
  Pentru ca este sezonul recoltelor, acest eveniment este dedicat iubitorilor de bucate tradiționale, care pot să viziteze hanul și duminică pentru a gusta bucate delicioase, dar și pentru a vedea cum sunt preparate plăcintele la cuptor, magiunul, pâinea de casă sau cozonacii.

  festivalul mustului meniu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet