10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Taxa de cazier judiciar nu se mai poate plăti la IPJ Iași

Informații importante pentru cei care au nevoie urgentă de cazierul judiciar: a fost desființat ghișeul de la Inspectoratul Județean de Poliție, iar cei care au nevoie să achite taxa pentru eliberarea acestui document o pot face fie la cele 5 puncte rămase în județ, fie la trezorerie sau poștă sau chiar prin virament bancar.

Ghișeul pentru plata taxei de cazier judiciar din incinta Inspectoratului Județean de Poliție din Iași a fost desființat din lipsă de personal, deoarece Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice din Iaşi nu mai poate asigura prezenţa unui casier la acest punct de lucru.
Din acest motiv cei care se vor prezenta aici pentru eliberarea cazierului, trebuie să achite taxa specifică în valoare de 10 lei la Trezoreria Finanțelor Publice din Iași și să achiziționeze timbrul fiscal în valoare de 2 lei, de la orice oficiu poștal sau să se adreseze celorlalte 5 ghișee din județ.

În prezent, la nivelul judeţului Iaşi vor funcţionează 5 ghişee cu publicul pe această linie, doar la sediile Poliţiei din Municipiile Iaşi și Pașcani și orașele Târgu Frumos, Hârlău și Răducăneni.
Menționăm că taxa se poate achita în prealabil și prin virament bancar, în contul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi din strada Anastasie Panu, nr. 26, mun. Iaşi: RO31TREZ46620330108XXX.

AMINTIM ACTELE NECESARE ÎN VEDEREA OBŢINERII CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR:

• CERERE TIP CU DATELE DE STARE CIVILĂ COMPLETATE CU MAJUSCULE, MOTIVATĂ (SE DEPUNE PERSONAL LA UNITATEA DE POLIŢIE DE LA LOCUL DE NAŞTERE , DOMICILIU SAU REŞEDINŢĂ);
• ACTUL DE IDENTITATE AFLAT ÎN TERMEN DE VALABILITATE ;
• TIMBRUL FISCAL ÎN VALOARE DE 2 LEI;

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow