13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Publicitate pe autobuzele RAGCL-ului

Regia de termoficare din Pașcani încearcă să câștige bani din publicitate. Este vorba despre ideea de a inscripționa pe autobuzele din dotare afișe publicitare, prin care se pot promova firmele din localitate și nu numai. Deja există un astfel de autobuz care transportă și reclama unor firme din municipiu.

Inițiativa este consecința unui proiect demarat în decembrie, în urma căruia a fost dată o hotărâre a Consiliului de Administrație pentru punerea sa în practică și a fost delegată în același timp responsabilitatea găsirii de contracte de publicitate, către directorul unității, Gelu Nedelcu.

Acesta a încheiat un contract cu o firmă pentru a realiza machete publicitare, firmă care se va ocupa de conceptul grafic al viitoarelor reclame de pe autobuzele din Pașcani, iar în scopul mediatizării ideii, până acum a fost realizat autobuzul care poartă deja imaginea unor societăți locale.

Cei care sunt interesați de acest tip de promovare prin intermediul autobuzelor care circulă în Pașcani și suburbii, se pot adresa direct la sediul societății de termoficare, unde vor primi informații suplimentare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow