18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

70 amenzi în trei zile în Pașcani și comunele apropiate, pentru încalcarea regulilor de prevenire a infectiei cu SARS-COV2

Politistii pascaneni au dat 70 de amenzi in trei zile in municipiu si comunele din imprejurimi, pentru incalcarea regulilor de prevenire a infectiilor cu virusul SARS-COV2, in valoare de peste 10.000 lei.

Sase dintre ele sunt pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea sau libera circulatie. Mai exact, este vorba despre carantina de noapte, din intervalul 22:00 – 5:00, instituita de pe 15 martie a.c..

Intre aceste ore se poate iesi din casa doar pentru motive întemeiate și doar în baza declarației pe propria răspundere, precizeaza autoritatile. Documentul poate fi descarcat si completat de pe site-ul formular.sts.ro.

De precizat este faptul ca, sub autoritatea Instituției Prefectului, in fiecare zi sunt desfăşurate noi acţiuni de verificare în zone aglomerate şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

Marti, in judetul Iasi, au participat peste 240 de politiști şi polițiști locali şi au fost verificate 72 de societăți comerciale şi 38 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate 1.796 de persoane.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow