More

  7 teens, formaţie de coveruri la Paşcani

  Array

  Tineri, frumoşi şi pasionaţi de muzică. Este vorba despre o nouă formaţie de liceeni care învaţă la şcolile din Paşcani. Formaţia de coveruri – 7 teens – este formată din fete şi băieţi care mai de care mai talentaţi care ştiu să cânte la chitară, voce şi chiar beatbox. Melodiile cântate sunt hituri, iar ei se sincronizeză pentru a da sarea şi piperul fiecărei piese muzicale, cântată fără negativ.

  7teens

  Alexandra, Silvia, Anastasia, Diana, Cosmin, Alexandru şi Petru sunt numele celor 7 membrii a formaţiei – 7 teens – , trupa de coveruri creată în urmă cu mai bine de un an de zile pentru a participa la unul dintre cele mai mari competiţii din ţară – X Factor. Coordonaţi de profesorul Mihaela Spiridon, tinerii au reuşit să se califice şi în faza de la Bucureşti a concursului, obţinând 2 voturi de la cei 3 artişti din juriu, însă fără a intra în casa X Factor.

  Chiar şi aşa, competiţia i-a făcut să muncească şi mai mult şi să fie mai uniţi şi astfel, ei vor continuă să activeze în formaţie.

  Zilele trecute ei au încălzit, prin interpretarea lor, publicul prezent la Campania împotriva luptei cancerului la san, acolo unde au avut ocazia să se prezinte oficial şi să cânte câteva melodii. Stilul lor este pe muzică pop, însă ei nu folosesc negative, ci se bazează doar pe voci, acordurile de chitară şi beatbox.

  Tinerii au vârste cuprinse între 15 şi 19 ani. – 7 teens – are cA membri pe – Alexandra Gâtlan, Silvia Sandu, Anastasia Gavril, Diana Maftei – voce, la chitară – Petru Ungureanu şi beatbox Cosmin Vârga.

  Ei doresc să mai cânte în viitor în această formulă la evenimente de pe plan local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI