More

  Elicopterul SMURD la Paşcani pentru salvarea unui bărbat care a căzut de pe o schelă

  Array

  Intervenţie de urgenţă la Paşcani pentru salvarea unui bărbat, rănit grav în urma unui accident de muncă. Elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii de la Compartimentul de Primiri Urgenţe Paşcani pentru ca bărbatul în vârstă de 46 de ani, E. V., să ajungă cât mai repede la specialiştii de la Iaşi, dat fiind starea gravă în care se afla în urmă căderii de la aproximativ 2,5 metri, de pe schela pe care se afla în timpul programului de lucru.

  elicopter

  Aproape i-au stat bărbatului soţia şi fata, înmărmurite de durere.

  În urma impactului cu solul el a suferit răni multiple, fracturi de coaste şi avea hemoragie cerebrală.
  Nefericitul moment s-a petrect azi dimineaţă. Momentan nu se ştie dacă bărbatul avea echipament de protecţie pentru lucru la înălţime, la ce firma lucra şi dacă ITM-ul a intrat pe fir pentru cercetările de rigoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI