4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

O tânără din Pașcani câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale

O tânăra din Paşcani se numără printre câştigătorii de la Loteria Bonurilor Fiscale. Mirela Mândreanu are doi copii şi lucrează ca ospătăriţă într-un local din Paşcani. La 27 de ani a participat la mai multe concursuri şi este o câştigătoare.

bon castigator

Cumpărăturile cu o valoare de 6 lei şi 17 bani făcute în ziua de 7 februarie de la Lidl Paşcani a făcut-o unul din cei, momentan cinci câştigători din ţară, ai Loteriei care au făcut în ziua respectivă cumpărături şi valoarea bonului să fie între 6 şi 6.99 lei.
Păşcăneancă a făcut anunţul pe o reţea de socializare “ce bine că am păstrat bonurile fiscale !!! — feeling fantastic.” iar prietenii nu au întârziat să o felicite.

Mai mult, la cateva minute distanţă a făcut poză şi cu bonul câştigător, unde a menţionat că “am cumpărat şi nu am aruncat bonul… acum, o parte din acel milion de lei este şi al meu!”

Femeia a cumpărat o legătură de ridichi, o pungă de piper măcinat şi un pachet de şerveţele pentru copii. A refuzat sa comenteze situatia in care se afla.

Pentru a intra în posesia premiului trebuie parcuși câţiva paşi: câştigătorul îşi poate revendică premiul până pe 13 mai. Pentru acest lucru trebuie să prezinte bonul original şi o copie după actul de identitate la orice administraţie fiscală, iar plata va fi făcută în 60 de zile. Câştigul total, de un milion de lei, va fi împărţit între toţi cei care au bonuri de 6 până la 6,99 lei, validate de ANAF. Suma finală va fi impozitată cu 16%.

Au fost şi persoane care, la distanta de un ban nu s-au numărat printre câştigători. Un barbat din Miroslava judeţul Iaşi a păstrat toate bonurile şi a sperat să câştige. Când a văzut că a nimerit dată, a scos repede toate bonurile şi s-a pus pe verificat. A rămas şocat în momentul în care a văzut că are un bon care este la doar 1 ban distanţă de câştig.

Următoarea extragere a Loteriei fiscale va avea loc în dată de 17 mai. Atunci vor participa bonurile emise în luna aprilie.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

 

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow