More

  63 de sancțiuni în câteva minute

  ACȚIUNE PENTRU COMBATEREA NERESPECTĂRII REGULILOR DE CIRCULAȚIE DE CĂTRE PIETONI

  La data de 01 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru combaterea nerespectării regulilor de circulaţie de către pietoni.

  Au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, dintre care 32 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni și 31 pentru alte abateri.

  Spre exemplu, o tânără de 24 de ani, din oraşul Târgu Frumos, a fost sancționată contravențional  cu amendă în cuantum de 290 de lei, întrucât a traversat strada Păcurari, din municipiul Iași, prin loc nepermis pietonilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet