8 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Secţia de groază. O diabetică a fost trimisă la Socola pentru că a cerut ajutorul medicilor de la Urgenţe

Bolnavă de diabet trimisă acasă de la Urgențe, în seara de 8 martie. Femeia acuză modul dezinteresat și jignitor în care a fost tratată

 

Acuzații grave aduse de o bolnavă de diabet și spondiloză cervicală, personalului medical de la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal. Femeia ajunsă în toiul nopții la spital a fost tratată cu indiferență și jignită, apoi trimisă acasă.

În noaptea de 8 martie în jurul orei 1 noaptea, o femeie din comuna Lespezi a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal din Pașcani, în urma unei crize glicemice.

Femeia în vîrstă de 54 de ani a chemat ambulanța deoarece acuza o stare generală de rău după ce își administrase doza de insulina. Femeia se simțea foarte rău, avea dureri de cap și stare de greață, motive pentru care a cerut ajutor de specialitate.

Femeia este nemulțumită de modul în care a fost tratată, de atitudinea personalului de la Compartimetul de Primiri Urgențe, de lipsa de interes și de implicare a angajaților care lucrează la această secție.

Ba mai mult femeia susține că a fost jignită, apoi i s-a cerut să plece acasă singură, cu un taxi.

Bolnava suferă de diabet zaharat și de spondiloză cervicală și a mai fost internată la Spitalul din Pașcani pentru diferite probleme de sănătate, însă nu i s-a întâmplat până acum să fie tratată în felul acesta.

Ea nu acuză condițiile din spital sau conducerea acestei instituții, ci modul inuman în care a fost tratată și apoi trimisă acasă .

Femeia a încercat să ajungă la directorul spitalului pentru a reclama acest abuz, însă i s-a comunicat că nu are cum să îl găsească, așadar a venit la redacția noastră pentru a face publică această situație. Din frica de a nu păți la fel sau mai rău într-o situație similară, femeia a preferat să rămână anonimă.

In replica, managerul spitalului, Costica Panzaru a precizat ca femeia poate depune o sesizare la sediul institutiei cu aceasta situatie. Apoi, se va intruni comisia de disciplina care va face cercetari.

Menționăm că acest caz nu este singurul adus în atenția presei, mai există exemple de cetățeni care ajung în special în decursul nopții, la Compartimentul de Primiri de Urgențe din Pașcani, acuzând apoi că sunt tratați inuman sau cu indiferență și trimiși acasă fără ameliorarea stării de sănătate și fără a ști mai apoi ce au de făcut.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow