1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

60 de sancţiuni pentru viteză, 12 cu permis reţinut, la o singură razie. E cea mai sancţionată faptă de către Poliţia Rutieră Iaşi

Viteza prea mare a şoferilor este cea mai sancţionată de către poliţiştii de la rutieră ieşeni. În urma unei acţiuni a poliţiştilor, 60 de şoferi au fost sancţionaţi de către şoferi pentru viteză.

“La data de 19 noiembrie 2022, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au continuat activităţile pe drumurile publice din judeţ, desfăşurând acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea accidentelor de circulaţie. Acţiunile s-au desfăşurat atât în mediul urban, cât şi rural, şi au avut în atenţie reducerea riscului rutier cauzat de nerespectarea regimului legat de viteză şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcolice. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 72.000 lei. Un număr de 60 dintre sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar patru pentru alcool. Totodată, au fost reţinute 25 permise de conducere, dintre care 12 pentru viteză şi pentru alcool, şi retrase şapte certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow