15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

6 trucuri să schimbi fața casei tale fără investiții majore

- Advertisement -

Casa ta înseamnă amintiri, înseamnă intimitate, siguranță și confort. Dar chiar și aceste lucruri nu pot opri în timp nevoia de a simți o schimbare în jurul tău. Rutina programului de zi cu zi se traduce și în obișnuința de a trăi înconjurată în permanență înconjurată de același lucruri. Din fericire, schimbările care pot produce un impact important pentru tine și starea ta de spirit în relație cu casa ta nu trebuie să fie mereu foarte costisitoare. Există și soluții la care poți apela protejându-ți în același timp bugetul:

1. Schimbă perdelele și draperiile din locuință

Perdelele și draperiile pot mereu să producă un impact major în orice locuință și asta pentru că te poți juca foarte ușor datorită lor cu lumina naturală. Tonul lor poate aduce un aer mai cald și primitor într-un living, iar alese cu inspirație, te pot ajuta să te odihnești mai bine în dormitor. În funcție de gust, preferințe și de nevoi, poți alege draperii groase, utile și pentru a izola mai bine camerele, sau unele subțiri, mai delicate, pentru a lăsa lumina naturală să umple locuința. În orice caz, o schimbare chiar și atât de mică în casa ta poate avea efecte impresionante.

2. Pune-ți casa într-o lumină nouă

Și pentru că am adus în discuție importanța luminii într-un apartament, pune-ți casa într-o lumină complet nouă folosind corpurile de iluminat interior potrivite pentru fiecare zona din casă în parte. Dacă ai o cameră de studiu, vei avea nevoie de mai multă lumină ca ochii să nu îți obosească repede. În dormitor, aerul romantic poate fi dat de un joc de lumini calde, de o intensitate mai scăzută, iar în living poți să-ți construiești un colț pentru citit din câteva surse de lumină liniștitoare.

Continuarea pe casamea.ro

Sursa foto: adelaparvu.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow