More

  6 km de asfalt, in comuna Ruginoasa. Proiect de un milion de euro

  Array

  Un proiect de mare anvergura are sanse sa devina realitate intr-o comuna din apropierea municipiului Pascani. Mai multe drumuri din satele componente, care duc catre scoli si biserici, ar urma sa fie asfaltate cu fonduri europene, in valoare de circa un milion de euro. In urmatoarea luna ar putea fi semnat contractul de finantare.

  Comuna Ruginoasa ar putea avea in curand asfalt pe inca 6 km de drumuri din satele componente. Administratia locala a depus un proiect la Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, ce are un punctaj foarte bun si sanse de aprobare. Valoarea investitiei ar fi de circa un milion de euro.

  Potrivit celor spuse de primarul comunei, Danut Nechifor, strazile ce vor urma sa fie asfaltate vor trece prin preajma scolilor si a bisericilor, iar mai toate tronsoanele pornesc din drumul national si cel judetean.
  In circa o luna ar urma sa fie semnat contractul de finantare, iar apoi vor fi demarate procedurile pentru licitatie. Edilul comunei spera ca din primavara anului viitor sa inceapa lucrarile.

  Mentionam ca administratia locala din Ruginoasa intentioneaza sa depuna un proiect si pentru reabilitarea Caminului Cultural din localitate, pentru cumpararea unui utilaj si amenajarea unei rampe de gunoi de grajd.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet