16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

6 km de asfalt, in comuna Ruginoasa. Proiect de un milion de euro

Un proiect de mare anvergura are sanse sa devina realitate intr-o comuna din apropierea municipiului Pascani. Mai multe drumuri din satele componente, care duc catre scoli si biserici, ar urma sa fie asfaltate cu fonduri europene, in valoare de circa un milion de euro. In urmatoarea luna ar putea fi semnat contractul de finantare.

Comuna Ruginoasa ar putea avea in curand asfalt pe inca 6 km de drumuri din satele componente. Administratia locala a depus un proiect la Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, ce are un punctaj foarte bun si sanse de aprobare. Valoarea investitiei ar fi de circa un milion de euro.

Potrivit celor spuse de primarul comunei, Danut Nechifor, strazile ce vor urma sa fie asfaltate vor trece prin preajma scolilor si a bisericilor, iar mai toate tronsoanele pornesc din drumul national si cel judetean.
In circa o luna ar urma sa fie semnat contractul de finantare, iar apoi vor fi demarate procedurile pentru licitatie. Edilul comunei spera ca din primavara anului viitor sa inceapa lucrarile.

Mentionam ca administratia locala din Ruginoasa intentioneaza sa depuna un proiect si pentru reabilitarea Caminului Cultural din localitate, pentru cumpararea unui utilaj si amenajarea unei rampe de gunoi de grajd.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow