Facturile lunare pot fi mult reduse dacă realizaţi unde se înregistrează pierderi de energie electrică. Există mai multe metode prin care pot fi micşorate pierderile, ele presupunând evitarea greşelilor comune.

De multe ori, tipul de aparate electrice, accesorii sau echipamente pe care le alegem pentru casa noastră par potrivite, dar pe termen lung duc la pierderi foarte mari. Problema este că odată instalate, nu sunt foarte uşor de înlocuit, scrie homify.com. Prin urmare, pentru a eficientiza procesul de economisire, încercaţi să ţineţi cont de 6 greşeli care cresc constant costurile de funcţionare:

Păstrarea aparatelor în regim de aşteptare

Lăsarea aparatelor în regim de aşteptare este una dintre cele mai simple metode de economisire a energiei. Nu este nevoie de mult efort pentru a pune în aplicare acest mic truc, veţi începe să observaţi beneficiile de la următoarea factură.

Folosirea corpurilor de iluminat greşite

Uneori, corpurile de iluminat tind să folosească mai multă energie decât este nevoie. Atunci când le achiziţionaţi, nu vă stabiliţi ca şi criteru doar aspectul şi fiţi atenţi şi la energia consumată. În plus, tendinţa de a menţine becurile deschise chiar şi atunci când nu este necesar, contribuie la ridicarea costurilor. Ca o practică eficientă, este mai bine să vă bazaţi pe lumina naturală. Acest lucru nu numai că oferă un nivel complet nou de confort, dar şi este eficient în menţinerea costurilor de funcţionare scăzute.

Continuarea pe Adevarul

Slider
loading...