More

  6 ani de detenție pentru că și-a omorât ginerele

  Array

  arestat gratiiMagistratii Tribunalului Iasi l-au condamnat la sase ani de inchisoare pe batranul din Gastesti care si-a ucis ginerele, cu o lovitura de cutit. Procesul a durat o luna de zile iar sentinta data la sfarsitul saptamanii trecute poate fi atacata de inculpat in termen de zece zile de la comunicare.

  Nicolae Baciu, in varsta de 71 de ani, si-a injunghiat mortal propriul ginere chiar cu cateva zile inainte de sarbatoarea de Craciun. Pe data de 20 decembrie, cei doi barbati se aflau in curte pentru a taia porcul, conform traditiei, cand pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict. Batranul nu l-a iertat pe ginere pentru vorbele spuse si avand in mana un cutit de bucatarie, l-a injunghiat pe acesta, in piept.

  Aurel Petrescu, in varsta de 41 de ani, a apucat sa mai faca cativa pasi si a cazut ca secerat la pamant, iar in cateva minute a decedat din cauza hemoragiei puternice.

  In prezent, batranul este judecat in stare de arest preventiv iar daca nu va face recurs, perioada de cand este inchis si pana la comunicarea sentintei va fi scazuta din pedeapsa de sase ani.

  Potrivit motivarii instantei, fiica barbatului si-a iertat oarecum tatal si nu s-a constituit parte civila in proces.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI