27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

55 de permise reținuțe de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute

Actiune de amploare in week-end pe drumurile din judet. Politistii pascaneni si cei din Targu Frumos, ajutati de oameni ai legii din cadrul Serviciului Rutier Iasi au stat cu ochii pe soferi si i-au sanctionat pe cei care au incalcat legea. De vineri si pana duminica, au fost retinute 55 de permise, cele mai multe pentru viteza.

Si valoarea amenzilor este uriasa: aproape 140.000 de lei.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 334 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 137.995 de lei, dintre care 224 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 7 pentru depăşiri neregulamentare şi 103 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 55 de permise de conducere, dintre care 38 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 7 pentru depăşiri neregulamentare şi 10 pentru alte abateri” se arata intr-un comunicat de presa trimis de IPJ Iasi.

Si in Harlau, politistii impreuna cu jandarmii au organizat o actiune de amploare duminica, 4 aprilie. Au fost verificate 11 societati, aproape 20 de masini si legitimate circa 50 de persoane.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow