14.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

500 de oameni în centrul orașului Tîrgu Frumos! Polițiștii au făcut spectacol

500 de oameni în centrul orașului Tîrgu Frumos! Polițiștii au făcut spectacol.

Premergător  ZILEI  POLIŢIEI ROMÂNE, care va fi sărbătorită la data 25 martie a.c., la data de 22 martie a.c., poliţiştii din Târgu Frumos împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Resrse Umane , Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat o activitate deprezentare a tehnicii din dotarea poliţiei ieşene, iar tinerii au primit informaţii utile cu privire la activitatea desfăşurată de instituţia noastră, pentru menţinerea siguranţei cetăţeanului.

Astfel a fost prezentat armamentul şi echipamentul  folosit de luptătorii SAS în misiuni, autospecialele rutiere echipate cu aparatură radar şi laboratorul criminalistic.

Poliţiştii de proximitate au oferit participanţilor sfaturi antivictimale, antiinfracţionale şi informaţii privind legislaţia penală şi contravenţională, fiind distribuite pliante cu caracter preventiv-educativ şi pliante din campania „Şi tu poţi deveni poliţist”.

Totodată, persoanelor interesate le-au fost înmânate pliante cu privire la admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

La activitatea care s-a desfăşurat în proximitatea sediului Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au participat 300 de persoane, în special elevi, care s-au declarant încântaţi de profesia de poliţist.

Alte articole