More

  50 mii lei pentru indicatoare rutiere în Pașcani

  Array

  50 mii lei pentru indicatoare rutiere în Pașcani

  Se achiziționează indicatoare rutieră de 50 mii lei pentru Municipiul Pașcani. Pe lista de cumpărături se arată că sunt nevoie de zeci de tipuri de indicatoare de la cele care să arate că urmează un drum cu denivelări până la cele care arată STOP. Ele vor fi amplasate în mai multe locuri din Municipiu și unde este nevoie vor fi înlocuite.

  În următoarea perioadă, pe străzile din Municipiu Pașcani vor fi amplasate sute de indicatoare rutiere. Momentan acum a fost reluată procedura de achiziție după ce, câștigătorul nu s-a conformat contractului.

  Pentru 395 de indicatoare de diferite forme și culori administrația locală achită peste 50 mii lei. Cei care sunt interesați trebuie să-și depună oferta până spre sfârșitul lunii viitoare, 24 octombrie. Firma selectată va fi pe criteriul “cel mai mic preț”.

  De pe lista de achiziție nu lipsesc indicatoarele de avertizare, de reglementare, de orientare și informare sau mijloacele de semnalizare a lucrăritor.

  Ofertantul trebuie să trimită documentele solicitate prin e–mail la adresa achizitii@primariapascani.ro și în termen de 2 zile, prin intermediul SEAP, acceptarea condițiilor impuse de Autoritatea Contractanta.

  Mai multe informații găsiți aici. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet