13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

50 mii lei pentru indicatoare rutiere în Pașcani

50 mii lei pentru indicatoare rutiere în Pașcani

Se achiziționează indicatoare rutieră de 50 mii lei pentru Municipiul Pașcani. Pe lista de cumpărături se arată că sunt nevoie de zeci de tipuri de indicatoare de la cele care să arate că urmează un drum cu denivelări până la cele care arată STOP. Ele vor fi amplasate în mai multe locuri din Municipiu și unde este nevoie vor fi înlocuite.

În următoarea perioadă, pe străzile din Municipiu Pașcani vor fi amplasate sute de indicatoare rutiere. Momentan acum a fost reluată procedura de achiziție după ce, câștigătorul nu s-a conformat contractului.

Pentru 395 de indicatoare de diferite forme și culori administrația locală achită peste 50 mii lei. Cei care sunt interesați trebuie să-și depună oferta până spre sfârșitul lunii viitoare, 24 octombrie. Firma selectată va fi pe criteriul “cel mai mic preț”.

De pe lista de achiziție nu lipsesc indicatoarele de avertizare, de reglementare, de orientare și informare sau mijloacele de semnalizare a lucrăritor.

Ofertantul trebuie să trimită documentele solicitate prin e–mail la adresa achizitii@primariapascani.ro și în termen de 2 zile, prin intermediul SEAP, acceptarea condițiilor impuse de Autoritatea Contractanta.

Mai multe informații găsiți aici. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow