12.5 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

50 ani de căsătorie. Premii la Pașcani și Hîrlău

Pentru ca au reusit sa ramana impreuna cu partenerul de viata o jumatate de secol, zeci de cupluri din Pascani au fost premiate de edili. Au primit flori, bani, diplome de onoare, plus o mica petrecere. Au fost facute si fotografii cu sarbatorii, acestia urmand sa le primeasca prin posta, in urmatoarea perioada.

50 ani casatorie 3
De Ziua Nationala a Romaniei 44 de cuplurile din Pascani, care au implinit anul acesta 50 de ani de casatorie au fost sarbatorite cum se cuvine. Cu un mic program de colinde, cantate de preoti, premii in bani, buchete mari de flori si cu o masa in cintea lor. Batraneii au fost premiati de primaria din oras pentru longevitate in cuplu.

50 ani casatorie 1
Cu ochii si zambetul strangaresc! Asa a fost cucerit acest domn de sotia lui in urma cu mai bine de 50 de ani. Totul s-a intamplat la un bal, la Tatarusi. De atunci, nimic nu i-a mai despartit. Au doi copii realizati si doi nepoti.

50 ani casatorie 5

Familia Luceac a sarbatorit in urma cu cateva saptamani nunta de aur. Doamna, care are 71 de ani spune ca a imbracat din nou rochia de mireasa, iar petrecerea a fost una restransa, in familie. Secretul longevitatii unei casatorii este respectul fata de persoana iubita.

La evenimentul de astazi au fost prezenti si cativa preoti care au oficiat o slujba religioasa pentru sarbatoriti. Mai mult, acestia au cantat si cateva colinde.

50 ani casatorie 2

Dupa cuvantul primarului, cuplurile au venit pe rand, in ordine alfabetica pentru a-si ridicat diplomele, florile  si plicurile cu bani, mai exact cate 300 lei pentru fiecare cuplu. Apoi a urmat o masa festiva.

Si cuplurile din Hirlau care anul acesta au sarbatorit 50 de ani de casatorie au fost premiate de catre primarul orasului. Cu un cadou in bani, flori si diplome, primarul din Hirlau, Constantin Cernescu a sarbatorit alaturi de acestia la Concul Polizu, unde le-a oferit batraneilor o petrecrere,.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow